dilluns, 26 de setembre del 2011

Reunió veïnal amb l'Ajuntament.

El passat dia 19 diversos veïns varem estar a l'ajuntament del carrer Bruc.
Ens va rebre la secretària (Carme Alvarez) del President del nostre barri, i posteriorment es va unir el president, Eduard Bolaños.
Els representants expliquem la opinió de molts veïns d'haver fet un pas enrere en la situació del barri.
Van escoltar les nostres inquietuds i es van oferir a fer un seguiment en el pròxim ple del dia 4 d'octubre.
Per la nostra part, parlem de presentar novament un recordatori de les nostres peticions al nou executiu de l'Ajuntament i lliurar una altra còpia de la nostra denúncia amb les 1700 signatures dels veïns. Després d'un període necessari per assentar-se en les noves funcions, opinem que ja és hora de ser escoltats.
Esperem que la presentació de tota la documentació aportada a l'abril, i la ratificació que tornem a la situació de partida, sigui suficient per a ser rebuts pel al nou regidor Gerard Ardanuy.
En breu us penjarem al bloc la documentació aportada. Nota: És molt important saber la vostra opinió.
És l'única manera de saber el que opineu els veïns.
Moltes gràcies.

4 comentaris:

  1. Efectivament,semblava que ens feian una mica de cas, que feien alguna cosa, però tot era aparença. La veritat es que si no els enxampen "in fraganti" amb drogues, no farem res.La brutícia, la venda ambulant d'objectes robats i trobats als contenidors, la decadència del nostre barri que vol ser tan "digne",crec que als politics tant se'ls hi en fot.

    ResponElimina
  2. Sóc una veïna del Carrer Cartagena (amb Consell de Cent) i la veritat és que jo penso que cada cop és pitjor la situació de venda ambulant, "trapicheo" i brutícia, que vivim al nostre carrer. Sí és veritat que la Guàrdia Urbana és fa present més sovint però no serveix de res. És un efecte dissuassori momentani, el que dura la seva presència. I no fa res.
    La degradació del barri augmenta dia rera dia...

    ResponElimina
  3. Tot SEGÜEIX igual. Els que es dediquen al "trapicheo" i a la venda ambulant, SEGÜEIXEN omplint les nostres voreres. La Guàrdia Urbana, de tant en tant i amb la parsimònia del que fa ulguna cosa sapiguent que no servirà per res, els SEGËUIX fent fora, però al cap de 10 minuts tornen a ser-hi. La terrassa del Bar El Moliner SEGÜEIX sent "l'oficina" dels que s'intercanvien joies, telèfons mobils, etc... que feia unes hores eren propietat d'algun veí de la ciutat. I a la terrassa del bar Falcó, SEGÜEIX havent-hi cada matí 3 ó 4 homes d'uns 65 anys, de nacionalitat espanyola, que son els que controlen el cotarro i que es passen hores i hores parlant amb els seus intermediaris.
    Torno a repetir, TOT SEGÜEIX IGUAL.

    VEI DE CARTAGENA / CONSELL DE CENT

    ResponElimina
  4. Estamos a 30 de junio de 2012 y desgraciadamente todo sigue igual. En el distrito de l,Eixample se hacen los suecos como nunca, pena de pais!! Sr Albiol, por favor a la proxima presentese por Barcelona!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina