dimarts, 13 de novembre del 2012

Hi haurà un "pati obert" pel barri a "la negra" El Districte de l'Eixample ha signat un conveni amb els propietaris de la "negra", pel que a costa del primer i a canvi de cedir-ne l'usdefruit, la nau industrial triplement incendiada (12/05/2011, 14/10/2011 i 12/01/2012) de Consell de Cent 550 finalment anirà a terra a partir de finals de novembre i fins a final de vacances de Nadal (aprox. 8 de gener). Segons el Consorci d'Educació de Barcelona, que és a qui s'ha destinat desde el districte de l'Eixample els 240.000 euros de pressupost reservats a tal efecte pel 2012, per a enderrocar, higienitzar i fer les parets mitgeres. La demolició començara extraient la teulada d'amiant en condicions de seguretat (en dies no lectius), i l'enderroc anirà de Consell de Cent cap al fons (quedarà un transformador tocant a la finca 548).
Un cop alliberat aquest espai, quedarà un terreny d'uns 80 * 20 metres aproximadament. Una part estarà encimentada (pista poliesportiva) i l'altra amb sauló (terra). D'aquesta manera l' guanyarà una nova pista poliesportiva, traslladarà la caseta-magatzem de material, una nova aula-taller i un hort més ampli. Això també li permetrà anar incorporant les noves promocions amb suficient espai per instal.lar nous mòduls, mentre no es construeixi l'escola definitiva, a la cua d'espera darrera el CEIP Univers i el CEIP Can Fabra. El barri de la Sagrada Família i Fort Pienc també en quedaran beneficiats: els més de 2.000 metres quadrats en regim de pati obert , permetran l'ús del pati de l'escola com a parc públic (obert al barri fora de l'horari lectiu, amb vigilància continuada). Fixeu-vos en el mapa cadastral de sota: la finca 03 (Consell de Cent 550) alliberarà més de 1.800 m2 de solar que serviran provisionalment per alliberar espai a l'Escola dels Encants (actualment en mòduls a les finques 22 i 23) a l'espera de que es construeixi l'Escola definitiva (al solar del pàrking de busos 05 i 06).

6 comentaris:

  1. Estem tips d'okupes, plataformes varies, venda il·legal!!!! A veure quan us moveu d'una vegada als dos districtes!!!!

    ResponElimina
  2. Si, a ver si la nave de calle Enamorados se tira de una vez, porque vuelve a ser un foco al estilo de lo que fue la negra en su dia.Daros una vuelta algun dia sino acabara igual con incendios y problemas.

    ResponElimina
  3. Si tants problemes veus, perquè no denuncies?

    ResponElimina
  4. Divendres passat, han desnonat als okupas del carrer Enamorats,finca Nuñez y Navarro, han tapiat les portes i finestres i han deixat dos guardias de seguretat.Fin problema.

    ResponElimina
  5. Dilluns 10 de desembre. Finalment ha començat l'enderroc de la negra.

    ResponElimina