dissabte, 5 de novembre del 2011

Reunió amb el Mossos i la G. Urbana

Operatiu pels dies de mercat
El passat 21 d'octubre de 2011 mitja dotzena de veïns de Sagrada Família i Fort Pienc es van reunir amb les delegades de seguretat de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, i els intendents / sargents dels dos cossos.
  • Es reforçarà l'hora crítica (del canvi de torn) de cada dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 12 a 15 hores, en què s'acumulen els venedors ambulants sense llicència entre Meridiana, Gran Via, Castillejos, Diagonal, Consell de Cent i Cartagena.  
  • També es sancionarà als compradors. Cada dia de mercat el camió de la brossa està disponible, també es procedeix a buidar els contenidors de rebuig dels voltants i al migdia ruixar el carrer amb la mànega a pressió.  
  • Continua obert l'expedient urbanístic per "la negra" després del 2n incendi. Encara no hi ha determinació si es procedirà a l'anhelat enderroc. S'ha tapiat l'obertura que hi havia desde la finca okupada de Castillejos 186.  
  • Van rendre nota dels punts calents davant dels habitatges de: Gran Via - Castillejos, el passatge de Gran Via 769, el bar El Moliner de Cartgena 176.

22 comentaris:

  1. El Bar El Moliner sigue siendo una desgracia para esta zona y ninguna autoridad es capaz de cerrarlo.

    ResponElimina
  2. Aumento de gente delante del Bar El MOliner, oficina para todo tipo de trapicheos. La autoridad competente si quiere actuar no le será dificil.

    ResponElimina
  3. Donat que s'ha rebaixat notablement la presència i l'actuació policial i que és evident l'augment de gentussa campant amb total impunitat com si fossin els amos del carrer... el meu desig pel 2012 és que els veins tornem a denunciar amb més assiduitat i tornem a fer pressió contra aquest espectacle lamentable. Amb el gran esforç inicial realitzat, ara no val resignar-se, "acostumar-se" a aquest paissatge, girar la cara a la mafia que es reuneix en el bar Moliner, o esperar a que traslladin els Encants a veure si això canvia...

    ResponElimina
  4. Una verguenza, que haya mas cantidad de gente delante del Moliner. El sábado pasado, llegue a contar veinte, que tapan la calle y no dejan pasar.La presencia policial, les importa un pimiento, porque saben que quedan impunes todas sus acciones,asi que los tienen delante y los miran en plan chulesco. Sr, Trias, sus sloganes de campaña han quedado en eso.

    ResponElimina
  5. A la vista de la situacion y como ya se dijo en las primeras reuniones de vecinos, si las medidas tomadas con las autoridades no daban resultado, se pasaria a otras mas "vistosas" por parte de los vecinos. Una vez a la semana, alas seis de la tarde se deberia,cortar el trafico a la altura de Cartagena/ Consell de Cent, con pancartas y alusiones a la situacion, a ver si asi el Consistorio tomaba buena nota dela situacion.

    ResponElimina
  6. <Sigue insoportablela situacion de los sábdos por latarde e las cercanias del Bar ElMoliner y en todo el tramo de Cartagena. La POlicia actua al principio de la calle confluencia Glorias y los vecinos tenemos que aguantar que todo el "personal", suba hacia la zona habitada con el correspondiente mal ambiente que genera y que ninguna Policia aborda.

    ResponElimina
  7. Cada dia hay mas "gentuza" en el Bar Moliner, los sabados por la tarde la calle esta totalmente abarrotada y por lo visto tenemos que aguantarnos, segun dice la Policia hasta que los nuevos encantes entren en funcionamiento. Entonces vendra la Policia a "quitarnos de en medio" a tanta bazofia? Suspense...

    ResponElimina
  8. Penso que es el Mercat de la Misèria i que es molt difícil d'erradicar.només en presència policial no es sol·kucionarà

    ResponElimina
  9. Si es dificil de erradicar el Ayuntamiento tendria que ir pensando alguna cosa, `porque el dia que los vecinos nos cambiemos de barrio desesperados, tendra un buen problema el consistorio. Esto sera Cataluñistan en estado puro.

    ResponElimina
  10. Aprofito aquesta noticia per denunciar que el passat 28 de febrer i avui, 20 de març, el carrer Enamorats entre Independència i Dos de Maig estem sense llum al carrer. Què coi passa? Ja tornem a estar com a l'estiu del 2004? Tot l'estiu sense llum?

    ResponElimina
  11. Dissabte, 14 d'abril de 2012. 18:50 h Carrer Enamorats a l'alçada del número 90. En aquest moment, hi ha dos policies de la Guardia Urbana i un Mosso d'Esquadra registran a un tio estranger, té pinta de rumanes. És un d'aquest que va roba coses. L'han detingut.

    ResponElimina
  12. Sembla que el detingut és espanyol. I FINALMENT I COM SEMPRE LA POLICIA NO FA RES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i el deixen anar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VERGONYOS!!!!!!

    ResponElimina
  13. Tampoc es fa res amb el mercat de la miseria que dissabte passat a les 12,30 horas migdia, estaba instalat al carrer Consell de Cent( novetat mai havia pasat) i la poli local y el Sr Trias de vacances ole ole i ole.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com què no havia passat mai! I tant que ha passat! Si el mercat de la merda arriba fins el carrer Enamorats entre Independència i Dos de Maig!!

      Elimina
    2. Per cert! Si et fixes bé, la foto que hi ha posada al blog és el carrer Consell de Cent / Cartagena. Com pots veure, no és la primera vegada qué passa!!!!!!!!!!!!

      Elimina
  14. Com què no havia passat mai! I tant que ha passat! Si el mercat de la merda arriba fins el carrer Enamorats entre Independència i Dos de Maig!!

    ResponElimina
  15. Cada vegada veig gitanes venen colonies a davant de casa mev! I els tres locals que hi ha que semblen un abocador de tota mena de deixalles?

    ResponElimina
  16. Volen obrir un nou pou per a la conecexió de l'AVE al carrer Independència / Mallorca.

    ResponElimina
  17. Para cuando el cierre del Bar El Moliner , lugar de trapicheos de todo tipo que esta abierto TODO EL AÑO , de 8 de la mañana a 24 horas con total impunidad siempre la terraza llena de gentuza, que no deja pasar a la gente por la acera en condicones normales???? Es que el Ayuntamiento tampoco controla el uso de las terrazas?

    ResponElimina
  18. Jo vaig deixar el barri perquè estava fart del panorama, lo de davant del bar aquest no té nom...
    Ara que, ja ens val, potser per això la nostra cultura se'n va a fer punyetes, abans un munt de ciutadans farts del mal ambient que provoquen una colla de "manguis" haurien fet patrulles, s'haurien enfrontat i sol.lucionat el problema, i actualment l'unic que es fa es escriure en internet, presentar instàncies, etc...

    ResponElimina
  19. Es cierto, hace tiempo que propuse materializar la protesta cortando una vez a la semana Cartagena/Consell de Cent, como ya se habia dicho hace tiempo si las medidas policiales no eran efectivas. La Asamblea de vecinos visto el panorama tendriamos que volver a plantearlo, animaos todos juntos podemos!!!!!!

    ResponElimina
  20. Qué alegria!!! desde que ha empezado el Ramadan no hay una sola persona de aspecto sospechoso en el Bar ElMoliner, es una gozad poder pasar por la acera con tranquilidad, sin tener que esquivarlos sin carritos y demas objetos asquerosos por en medio de donde tiene que circular lagente. Es como recordar como era la calle hace unos años. Poco dudrara la alegria, lo que dure el Ramadan despues todo seguira igual con el consentimiento y buenismo de las autoridades competentes que estan para hacer bonito y cobrar mas que nada. Hasta luego vecinos disfrutad estos dias!!!

    ResponElimina