dimarts, 7 de juny del 2011

Resposta de l'ajuntament a la denúncia veïnal

Com era d'esperar, la resposta del regidor del districte de l'Eixample és que treballen molt i tot va en bon camí. Segur que fa molt temps que no passegen pel nostre barri.
Sr regidor ..... com la seva carta no aporta res, seguirem amb les denúncies signades per milers de veïns del seu districte.


10 comentaris:

  1. El Sr.RAmon Nicolau i Nos pasara el tema al nou regidor, o continua estan ell mateix en el carrec?

    ResponElimina
  2. Hay que hacer una denuncia mas especifica contra el Bar El Moliner,ya que genera muchos de los conflictos que tenemos en la calle Cartagena. El resto de bares no admite gente conflictiva y dicho Bar les sirve de cobertura ya hace al menos tres años. Denegacion de licencia para dicho Bar que acumula miles de actuaciones policiales.

    ResponElimina
  3. si estoy totalmente de acuerdo con el anónimo que escribe el comentario del Bar El Moliner es un nido de gente conflictiva fuera la licencia de ese bar regentado por gente oriental, que no hace nada para impedir a toda esa gentuza en su local. FUERA EL BAR EL MOLINER DE NUESTRO BARRIO, VOLEM UN BARRI DIGNE

    ResponElimina
  4. hola,
    aunque estemos de acuerdo con lo expuesto por ambos vecinos, no vemos la manera de hacer algo al respecto.
    aparentemente cumplen con la legalidad y todas las actuaciones realizadas por los mossos y GU así lo han ratificado, salvo problemas menores que no son suficientes para un cierre, aunque sea temporal.

    cualquier sugerencia, tanto en este foro o por e-mail será bienvenida.

    maricarmen

    ResponElimina
  5. con respecto a la consulta si continúa Ramón Nicolau, no lo sabemos todavía.

    en cuanto lo sepamos seguro os lo confirmaremos.


    maricarmen

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Hola veïns,

    Acabo de llegir la carta del regidor del nostre districte. La veritat és que només veig que pedaços "per anar passant" en les seves actuacions. Dir que a la nau del C/Castillejos 186 hi viuen dues famílies amb menors i que ja els han atès els professionals de Serveis Socials, a nosaltres no ens soluciona res! La veritat és que dir-nos que els nens estan escolaritzats m'importa ben poc, si hi van és per la pressió de Serveis Socials i per no perdre les ajudes que reben d'aquests.
    Quan el regidor exposa que s'han fet arranjaments al tram de Castillejos-Diagonal (voreres i enllumenat) i que s'ha eliminat el gual que els permetia aparcar la seva flota de furgonetes, cotxes i camions tampoc a servit de res, doncs hi han posat els contenidors de brossa davant de la porta i ells mateixos (famílies gitanes) s'encarreguen de desplaçar-los per poder entrar-hi la seva flota de vehicles. Aquest fet ha estat comunicat a la Guàrdia Urbana telefònicament mentre estaven procedint al desplaçament dels contenidors i cap dispositiu de la Urbana va venir a impedir-ho ni a veure el què passava.
    Per altra banda, avui mateix els menors d'aquesta família s'han dedicat durant hores a llençar petards a fora i a dins de la nau que ocupen utilitzat bidons i fins i tot dins d'un casc de moto, ja podem córrer si hi calen foc...

    Pel que fa als baixos de l'edifici del C/Consell amb C/Castillejos (edifici de nova construcció ocupat per magrebins), no vull ni pensar com es deuen sentir els veins que hi viuen a sobre...

    Realment, la situació és desesperant, veure com el nostre barri arriba a aquests nivells de degradació és molt lamentable.

    Veïna del C/Castillejos-Diagonal

    ResponElimina
  8. No se debe decir, pero si es asi como explica esta vecina, si provocan otro incendio, seria la unica manera de desalojar a esta gente. Ante la falta de autoridad mostrada por nuestros dirigentes,que lo unico que les mueve son los hechos consumados,la indignacion sube por momentos.

    ResponElimina
  9. Vui denunciar elproblema que surgeix els disabtes a la tarde al carrer de Cartagena entre Consell de Cent i Aragó. La policia fa fora dela Diagonal els que fan la venda ambulant de manera que pujan cap amunt i tenim aquest carrer inundat de gent amb carrets, productos robats, que es queden a las portes de las fincas , dels parkings, creant una situacio insostenible per al veins. Es un problema que se habra de tractar amb la policia i regidor de barri.

    ResponElimina
  10. La respueta ha sido ajo y agua, a joderse y a aguantarse.

    ResponElimina