dimarts, 10 de maig del 2011

PRECINTAMENT DEL BAR "AGORA"


Una bona noticia. L'altre dia quan passava per davant del Bar Musical AGORA, situat al Carrer Enamorats 90, vaig veure que la Guàrdia Urbana l'havia precintat. Imagino que el motiu deu estar relacionat amb les molèsties que aquest bar ocasiona als veïns que viuen a les rodalies.

13 comentaris:

  1. Qué suerte! Ojala dentro de poco tengamos lo mismo con el Bar El Moliner,de la calle Cartagena, que tantos problemas nos esta dando a los vecinos.

    ResponElimina
  2. Està clar que els veïns hem de fer soroll perquè ens escoltin. !!!felicitats!!!

    ResponElimina
  3. El bar que ara es coneix com a Àgora fa mols anys que crea problemes. Anteriorment ja s’havia cridat reiteradament als Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i a la Guardia Urbana moltes vegades sense tenir gaires conseqüències. Fa un any que té el nom actual, els amos són sud-americans i comporta molts problemes. S’obre dijous, divendres, dissabte, diumenge i dilluns ales 10:00 h encara es obert. Hi ha hagut intents d’agressió amb arma blanca, baralles, aldarulls i un llarg etcètera. La policia ha vingut diverses vegades però fins fa una setmana no es va precintar el local per part de l’Ajuntament. A dia d’avui el precinte ja no hi es.

    ResponElimina
  4. El divendres 29 de juliol a les 14:03 h vaig veure la persiana d'aquet bar aixecada fins a la meitat. A la nit el bar, des de les 23:30 del mateix divendres fins a les 10:15 h del dissbate 1 d'agost de 2011 a les 10:15 h, va tornar obrir.
    Dissabte 01 d'agost es va repetir el mateix i diumenge també.

    ResponElimina
  5. Ahir dimarts a la nit tornava a estar obert. I el cap de setmana ha estat obert fins a les tantes del mati amb les corresponents baralles. ....
    Hem d'intentar fer fotos, o grabar els incidents per denunciar-ho amb proves.

    ResponElimina
  6. em sembla molt bona idea això de fer fotos i intentar grabar, que es vegi a les hores que està obert i les molèsties que provoca als veïns..... avui dijous suposo que ja deuran obrir tota la nit com feien abans de que els precintéssin el local... així que sant tornaem-hi que el seu cap de setmana és molt llarg....

    ResponElimina
  7. Visiteu aquesta pàgina, per dir-ho d'alguna manera i veureu amb els vostres ulls les pràctiques que es realitzen en aquest tuburi.

    http://www.tuportallatino.com/2011/clientes/bares/agora_latina.php

    ResponElimina
  8. Soc un veí que viu molt a prop i em sembla indignant que pre

    ResponElimina
  9. Soc un vei que viu molt a prop i em sembla indignant no nomes el bar, sino l'ajuntament, precintant-lo el mateix dia que comença la campanya de les eleccions a l'alcaldia i tornant-lo a obrir a finals de Juliol amb el mateix nom i els mateixos responsables. Es indignant !!!
    Aquest cap de setmana ha estat increible la festa que han muntat. Tots els veins trucant a la Guardia Urbana.
    Tanquen a les 3 i tornen a obrir a les 6 molts dies amb els clients fent festa al carrer de 3 a 6 i tota la nit. A mes a mes noies mig despollades, borratxos per tot arreu, vomitant, fent pis, consum de drogues, invaint les entrades de les escales. De veritat que es inaguantable. Ja esta be.

    ResponElimina
  10. Uy si! El fin de semana pasado vi mucha policia...pero hoy mismo tambien habia dos.chicos peleandose borrachos y al final tambien ha tenido que venir una patrulla. Yo vivo en la calle dos de maig y los oigo un monton, pero los que esten en enamorats supongo que mucho mas. Que se puede hacer?

    ResponElimina
  11. Per segona vegada en dos anys el Bar Agora esta precintat per l'Ajuntament. Esperm que es procedeixe a la retirada definitiva de llicència i enderrocament de l'edifici.

    ResponElimina
  12. A VEURE SI ARREGLEU EL HORARI DEL BLOG!! JA SERIA HORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  13. Dissabte, 16/02/2013 El BAR AGORA, ja torna estar obert! EL TANCAMENT ERA DEFINITIU!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina