diumenge, 6 de març del 2011

Informació als veïns

Hola veïns,
Tal com vam quedar en la reunió del passat 25 febrer, ja tenim el resum de la reunió. Donat el gran volum de fotocòpies, hem donat algunes als representants de cada escala i els que tingueu connexió a internet la trobareu en els enllaços de sota.
Cal tenir en compte:
* S'estan recollint signatures per a la denúncia col.lectiva. A part del vostre enllaç a la finca, hauran fulls per signar en diversos locals del barri. Actualment ja es pot signar a la Farmàcia Xuriguera (Consell de Cent / Cartagena), al bar ISMA-2 (Aragó / Cartagena), i en la Perruqueria dels Encants Nous (València 542).
 Per mantenir-vos informats tindreu:
  1.  S'ha creat el BLOC que comentem (moltes gràcies Sito!!). En ser molt nou encara ho estem retocant, però val la pena que entreu per mantenir-vos informats i abans que res, deixeu els vostres comentaris!!! Entre tots ho mantindrem viu. http://www.blogger.com/
  2.  La Web: http://www.glories.cat/ , creada per un veí del barri, Oriol, està molt bé per mantenir-se al dia. Donar-vos d'alta el correu electrònic en el Butlletí Digital (newsletter).
  3.  També estem a la xarxa social FACEBOOK: busqueu el perfil de Glòries Catalanes Barcelona Aquests dos enllaços: web i bloc, seran la nostra millor font d'informació i avís entre tots.
  4.  L'enllaç de la vostra escala.
* Finalment comentar, encara que estic segura que ja és així per a tots, que a les nostres reivindicacions, estem en contra dels FETS, mai de les persones.
Som un col.lectiu fart que se'ns degradi el barri. Volem que es millori cada dia amb l'ajuda de tots, on es pugui viure en pau i convivència. Això sí, dins del respecte, el civisme i la legalitat. Gràcies a tots.

Qualsevol consulta: Maricarmen 600.636.667 - maricarmen.combas @ aol.es

1 comentari:

  1. Hola veïns:

    Tal com està anunciat al blog i a la web, hem iniciat la campanys de recollida de signatures. Com que no podem arribar arreu, si no t'arriba el full a la teva finca en pocs dies, ajuda'ns i descarrega't els següents arxius per donar el màxim ressó (fins al dia 31 de març).


    Carta de presentació als veïns:
    http://www.glories.cat/documentacio/aavv/PMU2/presentacio_veins.pdf

    Carta de presentación a los vecinos:
    http://www.glories.cat/documentacio/aavv/PMU2/presentacion_vecinos.pdf

    Full de recollida de signatures (imprimir a doble cara):
    http://www.glories.cat/documentacio/aavv/PMU2/recollida_signatures_PMU2.pdf

    ResponElimina